http://www.blt.ro

Despre blog

Cine suntem?

Blt.ro este un site destinat comercializarii de bilete, activ in mediul online din Romania inca din anul 2006. Noi oferim clientilor posibilitatea de a achizitona rapid si usor un numar mare de bilete (pana la 20 de bilete pe comanda) la diverse tipuri de evenimente: teatru, opera, opereta, concerte, balet si spectacole de dans.

Cateva cifre:

In 3 ani de activitate, am realizat urmatoarele performante:

  • bilete pentru mai mult de  500 de evenimente diferite si 1200 de reprezentatii;
  • peste 35 000 comenzi livrate in toata tara;
  • un numar total de aproximativ 170 000 bilete livrate;

Care este scopul acestui blog?

Odata cu dezvoltarea rapida a internetului si a noilor modalitati de comunicare pe care acesta le ofera, am dorit sa venim mai aproape de clientii nostri prin intermediul blogului. Ne-am propus asadar sa intram un dialog cu dumneavoastra, pentru a putea imbunatati constant activitatea noastra.

Vom incerca sa va oferim cele mai recente informatii referitoare la spectacolele ce au loc atat in Bucuresti, dar si in tara.  Si pentru ca satisfactia clientilor este importanta pentru noi, asteptam din partea dumneavoastra  sa ne trimiteti atat sugestii cat si reclamatii, dar si  impresii,  poze si filmari de la evenimentele la care ati participat. Mai multe detalii legate de modalitatea prin care ne puteti lua legatura cu noi gasiti in pagina de Contact.